11 Aralık 2012 Salı

Les Misérables-London

Uzuuuun bir aradan sonra yine buradayım.
Bugün Les Misérables'nin (Sefiller) Londra galasından bahsetmek istedim biraz. Çünkü süper güzellikler vaaar bu galada :)

Amanda Seyfried Balenciaga ile Harika!
Anne Hathaway; Givenchy Haute Couture ile MÜKEMMEL!
Samantha Barks; Stella McCartney ile iyimsi :)


Amanda Seyfried Balenciaga s/s 2013'den harika bir elbise ile ve harika taşımış! Elbisenin boyu uzatılarak kendisi için galaya uygun hale getirilmiş. Kesinlikle dört dörtlük hiç bir kusur göremiyor bulamıyorum. Amanda da Moda dünyasınnda epey rol oynamaya başladı bu aralar.


Anne Hathaway MÜKEMMEL bir Givenchy Couture ile MÜKEMMEL görünüyor!
Bayıldım! BAYILDIM!
S/S 2012 Haute Couture koleksiyonlarından favori parçalarımdan biriydi. Anne Hathaway'in de her şeyi ile hakkını vermesine sevindim.


Vogue İtalya Mart 2012
Vogue Rusya Nisan 2012

-


4 yorum:

Adsız dedi ki...

Öncelikle şükür kavuşturana diyorum :)) Devamında demek isterim ki: Anne Hathaway'in Givenchy'si gerçekten olaanüstü, muhteşem,, bayıldımmm.. Amanda'nın Balenciaga'sı güzel ama beni benden almadı.. Ben Samantha'nın Stella'sını daha çok sevdim diyebilirim...

fazılhan dedi ki...

@Selin Artun Aslında ben de kusursuz dedim ama bir daha bakınca eteği az daha uzun olabilrmiş sanki, ayakkabıları da mükemmel değil diye düşünmeye başladım. Ama benim sıralamam kesinlikle Anne, Amanda sonra Samantha'dır :)

Adsız dedi ki...

Koyu bir Hugh Jackman fan'ı olarak nasıl onla ilgili bir yorum yapmamışım anlamadım doğrusu :))

fazılhan dedi ki...

@Selin Artun elbiseleri görünce gözün dönmüştür :D