11 Kasım 2013 Pazartesi

Isabel Marant pour H&M


H&M'in en yeni tasarımcı işbirliklerinden "Isabel Marant pour H&M" bu perşembe satışa çıkıyor. Tasarım parçaları daha uygun fiyatlar ile almayı sağlayan bu kolbrasyonların lauch tarihleri her modaseverin ajandasında yerini bulur. H&M her işbirliği için moda dergilerinin indeks öncesi sayfalarına reklam verir ama vermese de dakikalar içinde parçalar biter, h&m savaş alanına döner.

Isabel Marant'a geçersek, sevdiğim bir tasarımcıdır. Giyilebilir ama tasarım parçalar sunar. Özellikle Casual kombinler için mükemmel bir isim olan Fransız marka ünlüler tarafından da çokça tercih edilir. Kısaca yine bir hücum olacağı kesin. Şunu da söylemeliyim ki beni hiçbir zaman heyecanlandıran bir marka olmadı. Kendi defileleri bile benim için sıkıcıyken H&M için hiç mi hiç heyecanlanmadım. Ama koleksiyonunu çok başarılı buldum. Çünkü son birkaç defilesinden izlere yer vermiş. Sanki kendi markasından modelin ucuzlaştırılmışını almışsınız gibi. Örneğin Mary Katrantzou'nun s/s Anna Dello Russo'nun giydiği mükemmel bir elbisesi vardı. Ama detayları ile büyük meblağlara ulaşan elbisenin aynı zamanda baskı versiyonu da satıştaydı.


Paris sokaklarında bir konser teması ile gerçekleşen Launch Party'sinin ünlüler ile dolu kareleri çok enerjik ve eğlenceli görünüyor.



Dediğim üzere koleksiyon tasarımcının son koleksiyonlarından çizgiler üzerine kurulmuş. Ama doğruyu söylemek gerekirse bence çocuk ve erkek parçaları bayanlardan daha bile güzel olmuş. Hatta ben de kendim için erkek favorilerimi istiyorum ama İzmir'de olmayan h&m ve tarihinin -YİNE- perşembe olması benim için pek şans bırakmıyor. İstanbula yolum düşünce yine bakacağım ama sıfır umut...Neyse sizlere favori parçalarımı göstereyim

Femme





Homme





Enfants






Ne düşünüyorsunuz? Perşembe sabahı yola koyulacak mısınız? :)
xxxx

--------

7 yorum:

Adsız dedi ki...

H&M'in markalarla yaptığı işbirliklerinden hiç faydalanamadım.. Zannediyorum yine öyle olcak :))

sellinismode.blogspot.com

Unknown dedi ki...

En yakın H&M e gitmek için sabırsızlanıyorum. Ve evet haklısın erkek ve çocuk parçaları çok daha güzel.

vitriné dedi ki...

Post için çok teşekkürler, konuyu etraflıca ele almış olman, okurken çok keyif verdi. Bende en çok, Erkek için olan, krem hırkaya bayıldım..!!

fazılhan dedi ki...

@Selin Artun
Benim için de aynısı geçerli :D

fazılhan dedi ki...

@Feledene
Ben de ama maalesef geç kaldım bile bence :/

fazılhan dedi ki...

@Vitriné
Ben teşekkür ederim :)

Adsız dedi ki...

H&M çok dandik. İki yıkamada yamuluyor.