25 Kasım 2013 Pazartesi

Lady Gaga for Versace


Merhaabaalaaar, bu yazımdaki konum Versace'nin ilkbahar/yaz 2014 reklamları.


Reklamların başrolü muhteşem kelimesinin yanında halt yediği LADY GAGA'ya (a.k.a. GOD) ait. Lady Gaga ve Donatella Versace'nin birbirlerini ne kadar sevdikleri malum. Birlikte fazlaca samimi pozlar olsun, Lady Gaga'nın Versace'yi ikinci deri bellemesi olsun...





Ama bu birliktelik bu aralar Lady Gaga'nın yeni albümü ARTPOP'daki Donatella Versace'ye adanmış "Donatella" şarkısı ile tavan boyuta ulaşmış. Ben bundan hiç şikayetçi değilim. İkili birbirlerini çok güzel etkiliyor bence. Prodüksiyonunu Zedd'in üstlendiği Donatella benim -abartısız- bugüne kadarki bir numaralı, favori şarkım. Versace ise benim için her zaman kıro bir marka olmuştur. Givanni'den sonra Donatella bu imajı biraz toparlasa da tam anlamı ile kurtaramadı derkkeeeeen yaz 2014 defilesi beni son derece etkiledi. Markanın çizgisi aslında hiç değişmemiş, seksiliğini kaybetmemiş olsa da üstündeki o ucuzluktan kurtulmuş.



Eğer reklama gelirsek;



Mert&Marcus tarafından çekilmiş bu kareler için çok bir şey söylemeye gerek duymuyorum. Çünkü delirip kafanızı şişirmekten başka bir şey yapamam :)
Zaten fikri bile beni delirtirken en sevdiğim fotoğrafçılardan Mert Alaş ve Marcus Piggott'un elleri değince artık ben diyecek bir şey bulamıyorum.
Reklamların teması Lady Gaga'nın Donatella Versace'ye benzetilmesi.

Sizler de beğendiniz mi? Yorumlarınızı bekliyorum
xxxx

--------

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Muhteşem kelimesinin yanında halt yediği ne demek oluyor anlamadım :))Bir açıklama alsak mümkün mü?

Gönül dedi ki...

Ahahaha! Açıklamaların yüzümde bir gülümseme oluşturdu :)) Lady Gaga hayranlığın tavan yapmış sanırım. E haksız da sayılmazsın!! Versace'yi ben pek sevmem açıkçası çok itici gelir bana ama işin içine Lady Gaga girince gayet hoş olmuş (Her ne kadar o çantayı beğenmesem de :) Donatella güzel şarkı, ama favorim değil :))

fazılhan dedi ki...

@Selin Muhteşemden öteden de öte ;D

fazılhan dedi ki...

@Gönül Ne mutlu bana :)