3 Ekim 2012 Çarşamba

Anna Dello Russo @ H&M

Anna Dello Russo Rules of Fashion

1. Fashion is a declaration of your own freedom. 
2. Between style and fashion? Absolutely fashion? 
3. Fashion is always uncomfortable, if you feel comfortable you never get the look. 
4. Fabulous at every age. 
5. wearing night clothes in the daytime is unexpected. 
6. Somebody wearing your same outfit? Wonderful, you did the right choice. 
7. You must wear outfit once.
8. Wear coat as a dress.
9. It doesn't matter the size of your body, fashion flatter everything.
10. Fashion jewels personalise your style.


Evet, bu büyük savaşa saatler kaldı. Yarın İstanbulda İstinye Park H&M'in önünde, ve tüm dünyada farklı şubelerde ordular yerini alıcak. Saatler geldiği zaman ise hücum başlıyacak. Herkes gözüne kestirdiği ADR @ H&M güzelliklerini kapmaya çalışıcak. Herkese şimdiden başarılar ;)
Hepsi birbirinden güzel olsa da benim de favorilerim var tabii buyrun onlar;

Bileklikler
Küpeler
Kolye
Clutchlar
Valizler

ve tabi ki Anna'nın olmazsa olmazı Headpiece
Yorumlarınızı beklerim, neler kazandınız öğrenmek isterim :)

7 yorum:

fashiononboard dedi ki...

yesil kupeler ve mavi clutch cok fena halde favorim :)


fashiononboard.net

fazılhan dedi ki...

@Fashiononboard
Aynen!!! Zümrüt imitasyon küpeler ve kolyesi kesinlikle favoriiiimm!! :)

Unknown dedi ki...

Su saray takilarina benzeyen takilardan gercekten daral geldi. Muhtesem yuzyil tirivirisi tuketti herseyi maalesef:(

fazılhan dedi ki...

@Serap ablam onlar da abarttı cidden :(

vitriné dedi ki...

Fazılhan'cım hatırlarsan ADR koleksiyonu ile ilgili fikrini sormuştum cevap post'un için çok teşekkürler:)) Bende sana etraflıca, yaşadığım tecrübeyi aktarmak istiyorum. Sabah saat 05:55 de uyandım, hızlıca hazırlanıp, tam çıkacaktım ki; sevgili eşim Elif'cim, delirdin mi kim bu saat te gider, hiç olmazsa saat yedi buçuk gibi çık dedi,kendisini hiç kırmam ama bu sefer, tabii dinlemedim dinlermiyim:D ADR için VIP parti olmadı, gerçi olması da pek iyi değil yaa, şok görüntüler hala hafızalarda:D Saat 06:45 Osmanbey metro, ordan ver elini İstinye Park, 07:20 varış, AVM önünde kuyruğa giriş, yaklaşık olarak önümde 25-30 kişi var!! Voila..!! Kuyruğun başını Özlem Yıldız tutmuş bile:))Saat 08:00 mağaza önündeyiz barikatlar kurulmuş, bi süre sonra, ADR poşetleri dağıtmaya başladılar, saat dokuz oldu hala bileklikler yok, kuyruk henüz, çok kalabalık değil ve birbirini tanımayan onlarca kadın heyecanla sohbet ediyorlar en çok neyi beğendiniz, neyi almak istiyorsunuz v.s. sorular havalarda uçuşuyor. Acayip bi histerik durum söz konusu tüm hatunlarda..:)) Saat 09:30 gibi bilezikler dağıtılmaya başlandı, meğer bu poşetler bizim alışveriş torbalarımızmış ve bunlara birer sıra no verdiler ki ben 34. olmuşum:) Saat 10:00 heyecan dorukta herkes deli gibi valizin peşinde.. Ne yazık ki, sadece 6 adet gelmiş ve ilk 10 da ki, şanslılar hepsini alıp gittiler:(( Alabilenler iyi günlerde kullansınlar, gerçekten çok şıktı!! Halbuki, int. sayfa da çok arabesk gelmişti gözüme:))Neyse ki; diğer ürünlerin hemen hepsinden 45-50 paket vardı.. Yaşasın saat 10:30 ve içerdeyim bu sefer diğer satışlardan farklı olarak birer satış temsilcisi eşlik etti bizlere, sen hiç birşeye dokunamıyorsun, deneyemiyorsun, sadece vale'ye söylüyorsun, beğendiklerini senin poşetine atıyor!! Neyse ki; ben beğendiğim zebra bilezik, yılan ve ejderha bilezik ile bir timsah bilezik, 2 kolye ve 2 çift küpe alabildim:)) ***ZAFER BENİMDİR***
Sevgiler Elif

fazılhan dedi ki...

@Elif
Çok tatlı :) Okurken gülümsediğimi fark etti kendimce :) İyi günler de kullan çok sevindim senin adına :) Moda nasıl da insanları bir araya getiriyor. Tanımadığın etmediğin kadınlarla hemen kuruyorsun sohbeti :) Bu seferki ADR klasslığında olmuş desenize tam ADR hissettirmişler size :)

vitriné dedi ki...

Aynen ADR klası ve farkıydı galiba:))