17 Haziran 2013 Pazartesi

Günün Kombini - Saint Laurent sandallar


Yaz geldi! Bunun iki anlamı var; bir artık blogumu aksatmaadan yazabilirim, iki size verdiğim net-a-porter linklerinden yaz sezonu ürünlerine indirimli ulaşabilirsiniz. Burada işleyeceğim parçalardan da bir kaçı indirimli olacaktır ama eğer siz yaz sezonunun daha başındayken uygun fiyatlara birkaç parça kapmak istiyorsanız sizi bu linke alayım :).
Evet yaz geldi demişken artık tatil mevsimi açıldı hatta kıskandırmak gibi olmasın ben size yazımı bitirir bitirmez tekrar kıbrısın o feci tuzlu sularındayım (öhöm sivilcelere çok iyi geliyor öhöm). Eee bu dönemde stilettolardan çok sandaletler in. O zaman ben de size kullanışlı bir Saint Laurent sandalet seçtim.


Bu sandalet 10 mmlik topuğu ile ilk olarak çok rahat. Ten rengi deri üstüne altın plakası ile de çok sade ve zarif bir görünüm sunuyor. Üstelik fiyatı %30 indirimli. 695 Euro'dan 486 Euro'ya inmiş. Yves'i atılmış Saint Laurent'den konu açılmışken de Hedi Slimane'in markaya geçişi çoğunluk tarafından onaylanmamış olsa ve koleksiyonları çok eleştirilse de markanın satışlarda bir patlama yaşadığı kesin. Ne it-baglar it-shoeslar çıkardı bu sezon... O yüzden bence Saint Laurent yoluna Hedi ile devam eder...


Ben size bu sandaletler ile sabah, öğle, akşam için üç kombin çıkardım.
İlk Kombin;Bu kominde sabah keyifli bir kahvaltı ve biraz rahatlama için %50 indirimli Stella McCartney marka şortumuzu The Row beyaz atlet ile eşleştirdim. Çantada da aynı rahatlığı ve zarifliği yakalamak adına tercihim turuncu bir Gucci çantadan yana oldu.




İkinci Kombin;Öğleden sonra ise tabii ki plaj zamanı. Bunu için son zamanların popüler mayo markalarından We are Handsome bir tek parça seçtim. O da %30 indirimle 150 Euroya düşmüş. Üstüne de aynı Net-a-Porter'deki gibi lacivert bir gömlek giydirdim. Plaja çanta olarak Marc Jacobs gibi Birkin götürmeyeceğinizi düşünerek ise lacivert bir de MICHAEL Michael Kors Jet Set aldım.




Üçüncü Kombin;Akşam için ise sandallarımızı bir Little Black Dress ile eşleştirdim. Elbisemiz Helmut Lang'dan 190 Euro... Clutch'ı basic tutup siyah bir Jil Sander aldım. Ve son dokunuş Saint Laurent cuff ile geceye hazırsınız...


Umarım kombinleri beğenmişsinizdir güzel bir yazın ilk günü olması dileği ile...
xxxx
--------
#DirenGeziParkı

3 yorum:

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
fazılhan dedi ki...

@Selin Artun,

Artık çalışıyor galiba? :)
Bir de safari mi kullanıyorsun? Ben safari kullanıyorum safariden girmiyordu chrome'dan denedim hiç sorun çıkarmadı :*

Evet Giuseppe Zanotti'ler de güzel ama onun asıl heelları çok hoş *-*

Teşekkürler :*

Unknown dedi ki...

Saint Laurent sandaletler hoş ama ben de sandalette Selin gibi Zaonitti'ciyim. Bir de Givenchy.

İlk iki kombin tam benlik.

@Selin, bugün net-a-porter uluslararası indirimine girdi, belki yoğunluktan dolayı sorun çıkıyordur :)