16 Aralık 2013 Pazartesi

Beyoncé - Best Fashion Moments



Beyoncé'nin yaptığı sürpriz albümden ilhamla ben de sürpriz bir şekilde bloga döndüm. Konu da hali ile albümün kliplerindeki moda oldu. Bu arada söylemeden geçemeyeceğim iki şey; bir mükemmel bir albüm olmuş, iki her şarkıya klip çekmesi ile benim gibi görselliğe önem veren birinin kalbini kazanmış oldu.

Moda konusunda müthiş ötesi olan klipleri tek tek incelersek

Pretty Hurts






Klipteki en göz önündeki elbiselerden biri notalar ve yıldızlar ile bezeli Dolce&Gabbana sonbahar/kış 2011 koleksiyonundan bir elbise.






"Mükemmel ölçülere kavuşmak, zayıflamak" için spor yaparken gördüğünüz kıyafetleri ise We are handsome marka bir mayo ve tayt, belinde ise kendisinin de önceden giydiği Dolce&Gabbana 2007 metal korse bir kemer. Keşke herkes böyle spor yapsa, Anna dello russo ile beraber spor kraliçeleri seçiyorum bayanları.









Bu güzellikler de hepinizin tanıyabileceği, popüler bir çift. Yine aynı koleksiyondan Giuseppe Zanottiler. Fiyatları da kendileri gibi güzel ki indirimli bile 1.750 Dollar :) 






Kıyafetler dışında ise klipteki kostüm tasarımcısı, son zamanlarda Lana del rey'in Tropico'sunda da baş rolü alan albino model Shaun Ross.


Haunted






Evet evet evet! Aşık olmakta tamamen haklısınız çünkü bu Repossi yüzükler gerçekten de mükemmel! Beyoncé you rich bitch *-*







Kraliçenin üzerinde gördüğünüz bu bodysuit ise Rus modacı Ulyana Sergeenko Couture'den. Altında ise Tom Ford'un kısa zamanda ikonlaşmış Padlock modeli stilettoları...


Blow






Blow klibinde gördüğünüz bu kürk ise, Versace markalı 30-40 bin $ değerinde bir mink kürkü... Versace'nin koleksiyonundan tek beğendiğim parça diyebilirim. Tayt DKNY ama bu kürkten sonra gözünüzün göreceğini sanmam ;) Zaten çirkin..


Yoncé





Bu gördüğünüz ultra-iddialı kadın vücudu şeklindeki deri büstiyer ise Tom Ford'un tasarladığı 2001 Yves Saint Laurent koleksiyonu. Mükemmelsin diyorum Beyoncé ötesi yok... Bir de Repossi yüzükler ile artık uçmuş!




Yoncé klibinin en önemli özelliklerinden biri de 3 dansçının da süper modeller olması. Resimde Jourdan Dunn'ı Anthony Vaccarello bir elbise ile görüyorsunuz.




Joan Smalls'un yüzü yeter!






Chanel Iman'ı ise Herve Leger gri bir mayo ile görüyoruz.






Bir diğer Herve Leger mayo ise Queen B'nin üstünde...




Klibin sonunda Beyoncé'nin üstünde gördüğünüz deri ceket ise 3.1 Phillip Lim etiketli. Fiyatı 1.300 $.


Partition



Partition'ın seksi klibinde dikkatimi ilk çeken Christian Louboutin'ın efsanevi 21 cmlik topuklara sahip balerinaları oldu.






Beyoncé'nin üstündeki bu ancak malum yerlerini kapatan body, Marc Jacobs'ın Louis Vuitton'a veda koleksiyonu yaz 2014'ünden bir parça.


Jealous






Jealous videosunu yine Ulyana Sergeenko Couture bir bluz ile açıyoruz. İlk resimdeki bileklikler ise Eddie Borgo.

  





Şimdi ise Beyoncé'nin üstünde aşktan da öte bir parça var. Mükemmelliğin sözlük anlamı bir Givenchy kazak!!! Sanat bu işte!!! Bey you are da best!!





Nefis parçalarla bezeli Jealous'un son parçası ise gördüğünüz killer Burberry Prorsum vişne rengi rubber trenç.


***Flawless





Şarkının sert dokusuna uygun punk kıyafetleri ile mükemmel uyumu yakalayan botları Chanel f/w 2013/14.


Heaven




Divanın gözlükleri Prada s/s 2013.







Geniş şapkası ile şarkıcıya çok yakıştığını düşündüğüm siyah dantel elbise bu sezon Dolce&Gabbana.




Gördüğünüz mayosu ise yine We are handsome markalı.


Grown Woman






Grown Woman'da gördüğünüz dehşet pembe elbisesi Chanel Couture ilkbahar yaz 2013. Monaco prensesi Charlotte dahil pek çok kişinin giydiği elbiseyi bence en iyi Rita Ora Elle çekimlerinde güllü headpiece ile giymiş.









Sizinle paylaşacağım son kareler ise dans sahnelerindeki Herve Leger by Max Azria mayo, kemer ve Tom Ford botları.

Şuana kadar en kapsamlı inceleme bu oldu galiba şayet internette dahasına rastlamadım ;)

Queen B'nin klip ve albümü yani geri dönüşü hakkında ne düşünüyorsunuz? Peki benim geri dönüşüm? :D Yorumları bekliyorum...
xxxx

--------

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Olağanüstü güzel bir post olmuş.. Ellerine sağlık Fazılhan'cım.. Şahane.. Bu postu 2013 yılının postu seçiyorum o kadar yani..

sellinismode.blogspot.com

fazılhan dedi ki...

@Selin Artun
Beğendin demeek? Çok mutlu oldum şımardım ^^ <3

Unknown dedi ki...

Beyonce gene yaptı yapacağını. Yeni albümünün ve tüm videoların her bir saniye mükemmel, keşke hepsini tamamen görme şansımız da olsa.
Kıyafetlerin ise her biri birbirinden güzel. Yazın da Beyonce'un kıyafetleri kadar mükemmel olmuş Fazılhan :)

http://feledene.blogspot.com/