23 Nisan 2013 Salı

Günün Kombini - Celine Nano Luggage Çanta


Bugün hepimizin bildiğine göre 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Kimisine biraz banel gelebilir ama ben de bugünkü postumu onun üzerine kurmak istedim. Bu yüzden bugün kız çocuğu kombinleri yapmaya karar verdim.

Bugünkü parçamız ise kırmızı bir Celine Nano Luggage bag. Bu çantayı seçtim çünkü bence Celine Luggageların -diğer adı ile Bostonların- en küçük boyu olan Nanoların küçük kızların elinde çok tatlı olduğunu düşünüyorum. Bu çantaları internetten hiçbir yerden bulamıyorsunuz. Hatta bazı modellerini öyle mağazasına gidip de parayı verince bile alamıyorsunuz! Özellikle Siyah ve Taupe renkleri için eğer ki çok şanslı değilseniz bekleme listesi kaçınılmaz. Ne kadar popüler olduklarından bahsetmiyorum bile. Hepinizin bildiği gibi über popülerler, herkesin elindeler. Bu Nano boylarının fiyatı ortalama dört bin civarı.


Birinci;
İlk kombinim için elimde floral desenli ekru rengi bir Zara elbise var. Bu elbiseye daha tarz bir hava katmak adına yine Zara'dan bir kot yelek ve zımbalı Biker botlar ile kombinledim. Celine Nano dışında gayet de hesaplıya gelen bir kombin oldu. Elbise seksen altı, yelek altmış, bot ise yüz elli Türk Lirası. Ama tabii dört bin liralık Celine'imiz ile işler değişiyor :)


İkinci;
İkinci kombinimde ise pantolon kullanmaya karar verdim. Pantolon olarak 7 for All Mankind'dan siyah skinny bir Jean seçtim. Bu jeani ise Zara'dan 30 liralık dantelli bir üst ve 60 lira değerinde örgü bir ceket ile birleştirdim. Ayakkabı seçimimi de Zara'dan Leopar desenli bir spor ayakkabı olarak yaptım. Ve elimize kırmızı Celine'i alarak bu kombini de tamamlıyoruz.


Üçüncü
Üçüncü Kombinimde ise daha klasik ve klas bir look çıkarmak istedim. Bunun için de Burberry'nin kırmızı fiyonk kemerli Trenchcoat'unu kullandım. Geçen kış sezonunda Burrberry Prorsum'un kullandığı bu kemerler bu yaz kızlar ile Burberry'de devam ediyor. Trench 250 Euro. Ayaklara ise Repetto'dan klasik bir Mary Jane babet verdim, ele de tabii ki Celine Luggage.


23 Nisan kombinlerim de bu kadar. Umarım beğenmişsinizdir... Yine her türlü yorum ve düşüncenizi bekliyorum :)
xxxx

--------

7 yorum:

Beyza Arslan dedi ki...

Canim kot,beyaz ust,yesil Chanel lego canta kombinine bayildim cok zevklisin :)!!!

fazılhan dedi ki...

@Beyza Arslan
Çok teşekkür ediyorum :) ❤❤❤

Adsız dedi ki...

Bende katılıyorum çok hoş olmuş :)) Zevkin tartışılmaz zaten :)

Adsız dedi ki...

Ben karıştırdım yanlış biryere yorum yaptım galiba :))

İkinci leoparlı kombine bayıldım bayıldım çok sempatik :)

fazılhan dedi ki...

@Selin Artun
Yok yok doğru yere yazmışsın :) Çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim! :)

Ceren Cengiz dedi ki...

Celine Boston'ları oturup saatlerce izleyebilirim o derece çok seviyorum bir de sahip olsam neler olucak bilmiyorum ;) Kombinlerine bayıldım!! Daha çok kombin postları bekliyorum...

annajohn dedi ki...

I am dying for a Celine bag! black or beige so basic, or whatever color just want one! I really like your blog, I feel identified with it!
http://www.nukheteveri.com/celinebags/