29 Nisan 2013 Pazartesi

Günün Kombini - Dolce&Gabbana Elbise



Merhabalar, maalesef biraz geçe kalmış bir "Günün Kombini" postu ile yine beraberiz. Sözü hiç uzatmadan bu günün parçası Dolce&Gabbana elbiseye gelelim. Dolce&Gabbana'nın bu yaz için seçtiği Sicilya temasına uygun olarak Opera dei Pupi desenleri basılmış ipek organza kumaştan adeta bir tablo olan bu elbisenin fiyatı 1.750 Euro. İlgilenenler için Net-a-Porter.com.



Her türlü kombine sokulabilecek bu elbiseden her birinde elbise dışında iki parça kullanarak üç farklı kombin çıkardım ben. İlki kırda bir brunch için, ikincisi ise arkadaşlar ile kokteylde üçüncüsü ise daha geceye yönelik.


İlk kombin;
Bahar-Yaz sabahları çimenler içinde ailecek veya arkadaşlarla brunch yapmak herkes için keyifli olsa gerek. Çimenlere batıp çıkmamak ve sabah saatlerinde komik durmamak için doğru olanı tabii ki dolgu topuktur. Yine aynı markadan 940 Euroluk bunlar gibi mesela... Kıyafetimize biraz daha hava katmak için de Kenneth Jay Lane'in yunan sikkesi şeklindeki küpesini kullanıyoruz.




İkinci;
Kokteyl benzeri bir event için Miu Miu'dan seçtiğim dore kitten heellar ile birleştirdim elbisemizi. Böylece daha tarz bir görünüme sahip oldu. Elimize ise Dolce&Gabbana bir hasır clutch alarak arkadaşlar ile buluşmaya hazırız...



Üçüncü;
Gündüz saatlerinde çok rahat kullanılabilen bu elbise aynı zamanda aksesuar ve uygun ayakkabı ile akşam saatleri için de birebir. Mesela klasik bir adet 120 mmlik rugan bir Pigalle şeklinde kullandığımız ayakkabı tercihimizden sonra Dolce&Gabbana yine defileye uygun 795 Euro değerinde Sicilya küpeleri ile akşam yemeğine hazırsınız!




*Puntomu adsız bir okuyucunun tatlı tavsiyesi üzerine değiştirdim*
Bugünlük de bu kadardı. İlginiz için teşekkürler! Yorumlarınızı bekliyorum!
xxxx

--------

4 yorum:

Adsız dedi ki...

That Dolce & Gabbana dress is so beautiful. Nice job! I really love this post!

Adsız dedi ki...

blogun çok güzel ama yazı fontların ve fotoların biraz daha büyük olsa süper olur. bizim gibi gözü bozuklar da okuyabilsin diye :)

fazılhan dedi ki...

@BestDamnFreak
Thanks Met! I think so it's gorgeous :)

fazılhan dedi ki...

@Adsız
Büyütebildiğim kadar büyüttüm dahası şablonu bozuyor maalesef ;/