9 Temmuz 2013 Salı

Chanel ve Valentino Kombinleri


Birkaç gündür bilgisayar cezam vardı :) Ama dün bir mission impossible ile arabadan kaçırdığım sonrada garaj odasına sakladığım bilgisayarımla yine burdayım. Geçen hafta Haute Couture haftasıydı. Bu postumda geçen haftaki defileler için hazırladığım stylinglerden sonuncuları yani Valentino ve Chanel için olanları sunacağım.
Chanel her zaman için favori markalarımda biri olmuştur Karl Lagerfeld de Haute Couture potansiyeli çok yüksek bir tasarımcıdır. Ama Chanel beni çok hayal kırıklığına uğrattı.
Valentino ise Maria Grazia Chuiri ve Pierpaolo Piccioli ile benim en sevdiğim markalardan biridir. Çarşamba gün gerçekleşen defileleri bence yine başarılıydı ama bir çok Haute Couture dışı RTW parçalar vardı. Ama bu bütün markalarda olan genel bir sorun.
Neyse defile değerlendirmeleri yarına :)

Stylinglerim;







Chanel denilince akla ilk gelen şeklerden biri "Little Black Dress"tir herhalde. Ben de Hakaan'dan bu siyah elbiseyi seçtim. İçine de kolsuz bir gömlek giydirdim. Yakasını açık bırakıp Chanel'in çok beğendiğim yaz sezonu kolyelerinden birini takıyoruz ayakkabı da Chanel seçtim. Çanta olarak Chanel önümüzdeki Resort koleksiyonundan No5 formlu bir parça ile hazırız...




Valentino defile davetlisine yaptığım stylingde elbisemiz Valentino sonbahar/kış 2013-14 koleksiyonundan mavi-beyaz gömlek detaylı bir parça. Çanta ise pleksiglas bir Valentino clutch ve ayakkabılar daGianvito Rossi.


Kendi Kıyafetlerim;





Chanel defilesi için Resort 2014 koleksiyonundan bu ceket, pantolon ve botları alıp içine beyaz bir gömlek giydiriyorum. Çanta olarak da büyük boy Chanel Boy...






Valentino için yaz koleksiyonundan bu beyaz gömleğini kot pantolo üstüne giydiriyorum. Ayakkabı olarak to die for Valentino camo desenli sneakerlar çanta ise Celine Luggage.


Umarım beğenmişsinizdir :)
xxxx
--------

4 yorum:

Gönül dedi ki...

Merhaba Fazılhan. Bloğunu uzun zamandır takip ediyorum ama tabi seni daha önceden de tanıyordum. Benim de çok sevdiğim Pelin ablanın bloğunda ikinci bir post olacak şekilde uzun yorumlar yapıyordun ve yorumlarını çok begeniyor, moda bilgine her yorumda bir kez daha hayran kalıyordum. Ben de senin yaşlarındayım ama senden farklı olarak kızım ve biliyorsun bizim ülkemizde erkeklerin modaya ilgi duyması hoş karşılanmıyor. Ne yazık ki çok önyargılı bir milletiz! Ama gördüğüm kadarıyla sen tüm bu önyargıları yıkacak olan birisin. Moda konusunda inanılmaz bir bilgin ve yeteneğin var. İleride büyük başarılara imza atacağına inanıyorum. Daha önce okul denen illet yüzünden her ne kadar yorum yazamamış olsam da artık bu bloğun daimi üyesiyim. Seni ileride çok iyi yerlerde görmek dileğiyle...

fazılhan dedi ki...

@Gönül
Yorumunu bayılarak okudum, çok teşekkürler! En güzel yorumlardan biri olsa gerek bu :)

Gönül dedi ki...

Ne demek! Gerçekleri söyledim sadece :) Yorumumu beğendiysen ne mutlu bana ;) Diğer postlarda görüşmek üzere...

Gönül dedi ki...

Ne demek! Gerçekleri söyledim sadece :) Yorumumu beğendiysen ne mutlu bana ;) Diğer postlarda görüşmek üzere...