17 Eylül 2013 Salı

MFW İlk Gün


Londra Moda Haftasını tam okulların başladığı dönem olmasından dolayı kaçırmış olabilirim ama Milan ile yeniden sizlere o çoook özlediğiniz kombinlerimi sunmaya geri geldim :)


Bugünkü en önemli üç defile Dsquared2, Gucci ve Alberta Ferretti defileleri için Gucci ağırlıklı bir kombin sunacağım size.



Kozumuz arkası satin, önü file üstüne tüy ve payet işlemeli Gucci etek. Bu işlemeyi dergilerde özellikle elbise formunda pek çok görmüşsünüzdür. özellikle mavi gece elbisesi neredeyse her dergiyi süsledi. Eteğin fiyatı da kendi gibi güzel 9.800 Dolarcık.





Eteği yine Gucci Marka satin bir gömlekle kullandım. Çantamız Hermes'in Kelly'si ayakkabılar Saint Laurent'ın "less is more" diyen ölünesi sandalları. Böylesine göre bir etek ile şimdi kullanacağım aksesuar çoğunuzun hoşuna gitmeyebilir ama ben farklı bir şey yapmak istedim ve hoşlandım :)

Ne diyorsunuz?
xxxx

--------

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Harika bayıldımm nefiss :))) Bu arada Gucci defilesini çok merak ediyorum :)

Gönül dedi ki...

O parçaya uzun süredir aşığım yaa :) Fiyatı da kendi gibi maşallah!! Ve sanırım bu kombine de aşık oldum. Ve bence manken de senin kombinini giymeliydi kesinlikle :))))

Unknown dedi ki...

Çok hoşuma gitti. MFW'ye katılsaydım kesinlikle tercihim olurdu :)

Unknown dedi ki...

Ayyakabilara ve bordo etege bayildim ;)

fazılhan dedi ki...

Herkese çoook teşekkürler :*

Beauty Follower dedi ki...

The skirt in the first photo
is absolutely amazing!

http://beautyfollower.blogspot.gr