10 Eylül 2013 Salı

NYFW Altıncı Gün 2 Kombin



NYFW'in altıncı günü bayağı yoğun bir gün. Rodarte, Tory Burch, J.Crew, Badgley Mischka, Timo Weiland, Vera Wang, Jenny Packham, Naeem Khan, Wes Gordon, Marc by Marc Jacobs, Elie Tahari, Maison Martin Margiela, Oscar de la Renta ve Bottega Veneta ile 14 defile ediyor. Ben Botega Veneta'ya şaşırdım. Her zaman Milan'da defile yapan italyan markası n'oldu da New York'a geldi?

Neyse ilk kombine geçersek;


 

 


Kombinimize başlarken Rodarte'nin Radarte t-shirtlerinden birini seçtim. Etek ise Mary Katrantzou. Farklı bir şey denemek istedim ve Gianvito Rossi bootielerin içine siyah çorap giydirdim. Moda haftası kombinleri yaparken gerçekçi olmalarına da dikkat ediyorum. O yüzden en kullanışlı parçalar seçip bir kaç defa kullamak tercihim. Yine Victoria Beckham çanta da bu kombinimizin çantası oluyor.



Akşam içinse full siyah bir kombinim var. Siyah Dantel detaylı Donna Karan elbiseyi Oscar de la Renta şapka ile kullandım. Aslında galiba satışa çıkmayacağını düşündüğüm şapkalar içinde bir ara atölyesine gidip Oscar'la konuşmak lazım :) Ayakkabılar Gianvito Rossi, clutch Bottega Veneta.

Ne düşünüyorsunuz? :)
xxxx

--------

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Bütün favorilerimi toplayıp biraraya getirmişsin.

fazılhan dedi ki...

@Selin
O zaman doğru tercihler olmuş? :)