22 Nisan 2013 Pazartesi

Günün Kombini - Gucci Victoire Sandallar


Uzun zamandır bloguma hiç bakamadım, moda haftası overviewlarım da yarım kaldı maalesef. Ama bu yazımla beraber geri dönüyorum. Aklımda blog için yeni bir fikir var. Her gün farklı bir parçayı ele alıp bu parça ile kombin yapmayı düşünüyorum. Bu post ile de başlıyorum.

Bugünümüzün parçası Gucci'den siyah Victoire sandallar.


Dört renkte gelen bu sandallar her rengi ile çok güzel. Beyaz olanı benim favorim olsa da daha kullanışlı ve daha çok bulunan rengi olduğu için siyahlarını seçtim. Daha çok bulunabilir derken Gucci satan internet sitelerinin neredeyse hepsinde siyah olanı bulunabilirken beyaz, sarı ve yeşil olanı sadece Gucci'nin sitesinde bulunabiliyor. Ama ben ileride beyazı için de bir post yapmayı düşünüyorum.

 

 


Victoire Sandallar benim bu sezon için favori ayakkabı modellerimden biri. Gerek günlük gerek gece kıyafetleri ile uyum sağlayabilen sade ama gösterişli bir modele sahip. 110 mm'lik bu rugan sandalların fiyatı ise 550 Euro. On-line alışveriş için önereceğim siteler ise Net-a-Porter ve Gucci.

 Bu siyah rugan Gucci sandallar için beş farklı kombin hazılradım.

Birinci;
İlk kombinim için aklımda bir Mary Katrantzou elbisesi kullanmak vardı. Bunun için Matches'daki Rodrizo bird fitted dress'i seçtim. Fiyatı 918 Euro. Çanta olarak alışagelmişten farklı olarak yine desenli bir parça seçtim. Yine Mary Katrantzou'dan 630 Euroluk bir clutch seçtim. Desenleri karıştırırken dikkat edilmesi gereken en önemli şeyler desenlerin birlikte karışık ve göz yorucu olmaması ve birbirleri ile sakil durmamaları. Başarılı olunduğu sürece cesur bir hareket olacaktır. Ve Gucci sandallarımız ile birleştirerek ilk kombinimizi hazırlıyoruz.



İkinci; 
İlk kombinim daha kokteyl havasında iken ikinci kombinimi daha Street Style tarzında yapmak istedim. Street Style'ın vazgeçilmezleri kot ve beyaz bir üst ile yaptığım kombinimde kotumu Current/Elliot'tan seçtim. Jeani seçerken dikkat ettiğim en önemli unsur cropped ve bilekten yeterince yüksek olması. Diğer türlü bilekli bir sandal ile hoş durmazdı. Üste ise 393 Euroluk drapeli bir Chloe olarak karar verdim. Drapeler kombine daha da hareket kattı. Ama vurucu parçamız Chanel'den yeşil Lego Clutch.



Üçüncü;
Bu kombinim için çıkış noktam Saint Laurent'ın siyah papyonlarıydı. Siyah basic bir Jersey'nin içine Kolsuz bir Equipment gömlek ve siyah kalem etek giydirdim. Ve tabii ki Saint Laurent Papyon. Üstüne  de 1.200 Euro değerinde bir Gucci blazer giydirip eline PS1 Python Clutch verdim.








Dördüncü;
Bu kombinimi daha turuncu üstüne kurdum. Turuncu Victoria Beckham A kesim elbise ve Gucci'den 3.000 Euroya bir Statement kolye kullandım. Clutch olarak da yine Turuncu bir Jimmy Choo Candy seçtim. Kombin Turuncu renkleri siyah sandallar ile dengelemek üzerine kurulu. Turuncu düz elbiseye kolye ile ışıltı katıp clutch ile destekliyoruz. Ama clutch ayakkabı ile beraber siyah kesinlikle seçilmemeli.



Beşinci;
Beşnci ve son kombinim ise bir gece kombini. Daha klasik bir biçimde Alice and Olivia lacivert payetli elbise ve Sarı bir Bottega Veneta clutch verdim. Böylesine iki renhi bir arada kullandıktan sonra en doğrusu siyah ayakkabıdır.



Evet benden bugünlük bu kadar. Umarım kombinleri beğenmişsinizdir. Her türlü düşünce ve eleştirinizi yorumlarda bekliyorum!
xxxx
--------

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu fikre bayıldım, devamını da sabırsızlıkla bekliyorum.. Ama gel gör ki Gucci sandallar pek benim tarzım değil o yüzden birşey diyemycem ama Chloe drapeli üste bayıldım..

fazılhan dedi ki...

@Selin Artun
Çok teşekkürer böylece blogu aktif tutmuş olacağım. Ve de çok eğlenceli :)

Adsız dedi ki...

Kesinlikle :)

Adsız dedi ki...

:)dördüncü kombin gözüme hoş göründü. birde sunu belirtmek istiyorum ki yazı karekterinizi okuması çok zor. Bunun dısında gayet keyifli yazılarınız var.

fazılhan dedi ki...

@Adsız
Evet ben de VB'lı kombini çok beğenerek yapmıştım. Onun dışında çok teşekkürler, hem iltifatinız için hem de tavsiyeniz için :)